Trouwringen

Trouwringen zijn de bezegeling van onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn het symbool van genegenheid verbondenheid en trouw.  Ze gaan een leven lang mee en vaak daarna ook nog een volgende generatie. 

Wij bieden een ruime keuze aan ringen in goud, geel, wit, rosé of gecombineerd, in alle gehaltes,  maar ook in platina of in zilver. Met diamant of zonder. Voor ieder budget vallen er ringen te vinden of te maken.

Een belangrijk aspect in het uitzoeken van de perfecte ringen is een goed gevoel erbij hebben. Trouwen is een bevestiging van liefde en liefde is één en al emotie. Daarbij is het belangrijk dat alles eromheen goed voelt. Wij nodigen jullie uit om vrijblijvend een afspraak te maken en je te laten informeren naar alle mogelijkheden.

Wij werken met gerenomeerde merken zoals Breuning, Rauschmayer en Bleurings. Hiermee bieden wij een breed spectrum binnen de trouwringen. 

Daarnaast werken wij samen met ons atelier. Mocht het zo zijn dat er wensen zijn zoals eigen goud omsmelten en verwerken in nieuwe trouwringen dan kunnen wij dat bieden. Of is er een bijzondere steen die binnen de familie doorgegeven wordt aan de volgende generatie en moet die verwerkt worden in nieuwe ringen. Als ook het verwerken van jullie vingerafdruk. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat de wensen specifiek zijn en niet binnen de mogelijkheden van de merken liggen. Dan biedt het atelier uitkomst. 

Ontwerp jullie eigen ringen met de trouwringen configurator van Breuning en de configurator van Rauschmayer. Via beide merken kunnen jullie je eigen ring ontwerpen. Er zijn talloze mogelijkheden en het mooie is dat de prijs ook direct zichtbaar is.