Over Saphira

Sinds 2017 ben ik trotse eigenaresse van mijn Juwelierszaak, Saphy's Jewellery. Nadat ik in 2001 mijn Juweliersdiploma haalde ging ik werken binnen de branche. Al werkende behaalde ik mijn Opticiensdiploma in 2005 en had ik 2 passies. Beide branches heb ik nooit losgelaten, de passie is alleen maar geroeid. Ik mag gerust zeggen dat ik altijd direct goed heb gezeten met de keuze van mijn opleidingen. Het juweliersvak is prachtig en vol emotie, dit geeft mij nog dagelijks meer diepgang in het leven. Met het medische aspect van de Optiek kan ik mezelf ook uit blijven dagen. Daarbij zijn brillen een sieraad voor het gezicht.

Nu, in 2024 gaan we een nieuwe bladzijde schrijven. De Optiek is een tijdje op de achtergrond geweest met het opstarten van mijn juwelierszaak, maar het begon toch echt weer te kriebelen. Vol trots kan ik melden dat wij uitbreiden met een Optiek gedeelte binnen onze Juwelierszaak. Met een naamsverandering naar Optiek Juwelier Heeze, by Saphy's is het plaatje compleet.

Kenmerkend voor mij is, dat altijd alles anders loopt dan anders. Het leuke is dat dit verwerkt is in de keuze van ons assortiment. Anders dan anders en lekker eigenwijs. Hiermee zetten wij een eigen stijl neer die ons onderscheidend maakt van de rest. Met het oog op kwaliteit, service en vooral aandacht.

Met een brede glimlach en vol enthousiasme ontvangen wij jullie graag in onze zaak.

Liefs Saphira